Kosten PCR sneltest met Reiscertificaat
☝Hier en Bestel Vandaag je pcr-test!☝

Een sneltest of PCR-test in Goes

coronatest Goes

Als je coronasymptomen hebt, is het van belang dat je je laat testen op het coronavirus in Goes. Daarnaast kun je ook een corona test laten afnemen zonder enige klachten. Het kan namelijk zijn dat je zeker moet weten of je niet besmet bent geraakt met het coronavirus. Hiervoor kun je dan ook gewoon een afspraak maken voor een corona test in Vlissingen. Heb je nou niet 48 uur de tijd om te wachten op de corona test uitslag? Dan kan je een corona sneltest laten afnemen. Een corona sneltest afspraak kun je maken via spoedtest. Ook in Goes kun je bij alle teststraten terecht voor een corona sneltest. Hierdoor hoef je niet lang te reizen naar de testlocatie.

De kosten van een corona sneltest

Als je een corona sneltest wilt laten afnemen bij je zelf, dan zijn hier ook kosten aan verbonden. Deze kosten zijn namelijk 70 euro per corona sneltest. Omdat je binnen 30 minuten de uitslag weet, zitten er kosten aan verbonden. Hierdoor weet je namelijk heel snel of je besmet bent geraakt met het coronavirus. Daarnaast kun je dezelfde dag nog terecht voor een corona sneltest. Je hebt dan een snelle service en kan zo weer verder met waar je mee bezig was.

Een PCR test voor mijn reis naar het buitenland

Iedereen die in deze tijd naar het buitenland moet reizen voor een privé of werk redenen, dient een geldige reisverzekering te tonen. Hierdoor weet het land dat je het recht hebt om in het land te komen. Als je geen reisverzekering hebt, kom je al vaak het land niet in. Om een reisverklaring te krijgen en een negatieve testuitslag te krijgen, is het handig om een PCR test aan te vragen. De PCR test in Goes kost 140 euro en je kunt dan makkelijk naar het buitenland reizen Wel dien je bij het kopen van de PCR test een geldige reden in te dienen waardoor jij toestemming zou moeten krijgen om naar het buitenland te vliegen.

Zijn de sneltesten in Goes betrouwbaar?

Veel mensen die hebben al een vooroordeel over de sneltesten. De sneltesten zouden niet betrouwbaar zijn waardoor er ook geen betrouwbaar antwoord uit zou moeten komen. Dit is in de werkelijkheid niet zo. Sneltesten zijn zeker betrouwbaar en geven een duidelijk antwoord. Hierdoor zal je al gauw positief of negatief worden getest op het coronavirus. Wel klopt het dat de sneltesten minder betrouwbaar zijn dan de gewone corona testen. Dit is dan alleen heel minimaal waardoor de sneltesten ook betrouwbaar zijn.

Krijg ik met de PCR test een reiscertificaat?

Als je een PCR-test in Goes moet laten doen omdat je naar het buitenland gaat voor een geldige reden, betekent dit dat je geen sneltest krijgt. Je krijgt gewoon een normale corona test alleen krijg je wel voorrang op andere mensen. Hierdoor zal je de corona test uitslag binnen 24 uur weten waardoor je nog net naar het buitenland kunt vliegen. Het is namelijk de bedoeling dat de negatieve testuitslag minstens 48 uur oud is. Als de test uitslag ouder is dan 48 uur, geld dit dan ook niet meer en kom je het land niet meer in. Pas daarom dus ook heel erg op.

Prijzen PCR-testen met Non-COVID verklaring
☝Klik & Bestel Vandaag je pcr-test!☝
coronatest Goes

De extra informatie

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een corona test, mag je niet meer naar buiten. Je moet je namelijk gedragen als een persoon die positief is getest op het coronavirus. Wanneer je bij de afspraak bent, zal je getest worden door middel van een antigeentest, corona sneltest of een PCR test in Goes.Het ligt eraan welke test je hebt genomen. Nadat je getest bent, krijg je altijd een informatiefolder mee waaraan je je moet houden. In de informatie folder staan alle belangrijke punten die je moet weten wanneer je getest bent op het coronavirus. 

Ik ben positief getest op corona in Goes, wat nu?

Als je positief wordt getest op het coronavirus, is het van belang dat je in ieder geval 7 dagen in quarantaine gaat. Je mag dan niets doen dus je mag ook geen mensen zien. Wanneer je na de 7 dagen 24 uur klachtenvrij bent, betekent dit dat je niet meer besmettelijk bent waardoor je naar buiten mag. Als je nog niet 24 uur klachtenvrij bent, betekent dit dat de quarantaine periode per dag zal opschuiven totdat je 24 uur klachtenvrij bent. 

Ik heb een huisgenoot die positief is getest op het coronavirus

Het kan voorkomen als je met meerdere mensen in een huis wordt, dat een van de huisgenoten het coronavirus op loopt. Als dit het geval is, dien je op dag 1 direct een corona test in Zeeland te doen. Het virus kan namelijk al in je zitten. Is de testuitslag nou negatief? Dan is het de bedoeling dat je nog steeds in quarantaine blijft. Je kan namelijk nog steeds ziek worden. Als je een negatieve testuitslag hebt, betekent dit dat je in thuis isolatie gaat. Kom dan ook niet bij de positieve huisgenoot in de buurt want je kunt namelijk zelf ook het coronavirus krijgen. Als je in thuis isolatie zit, kan je je op dag 5 weer laten testen. Wanneer deze testuitslag negatief is, mag je gewoon weer naar buiten. Wel is het nog wel de bedoeling dat je in thuis isolatie leeft totdat het huisgenoot 24 uur klachtenvrij is.